Frågor? Ring oss på:

+46 (0)46 235 240

Hur ni kan använda er av Printship

Fördelen med att vara kund hos Printship är flera. En är deras webbshop som ni som kund har tillgång till. I webbshopen finns alla produkter samlade som ni beställt genom Printship på ett eller annat sätt. Det gör att ni enkelt och snabbt har tillgång till dem och att ni kan beställa när, hur och av vem ni vill.

Er Grafiska Byrå

Printship hjälper er med allt inom grafisk produktion. Från framtagning av nya produkter till uppdatering av gamla. Printship stödjer er i allt – från att kläcka en idé, skriva texter och hitta lämpliga bilder, till layout och tryck. Allt görs till en betydligt lägre kostnad än de flesta konkurrenter. Som kund kan ni välja mellan standardiserade produkter till fast pris, att begära en offert eller att arbetet sker på löpande räkning.

Er Grafiska Producent

Printship har kapacitet och kunskap att producera alla produkter som bär er logotyp. Oavsett om det handlar om att trycka på papper eller annat material. Som att ta fram era visitkort, flaggor eller företagspresenter.

Er Grafiska Expert

Printship ställer höga krav på slutprodukten och säkerställer att den alltid håller högsta kvalitet. De lyssnar på era önskemål och förväntningar och försäkrar sig om att er grafiska produkt blir precis som ni vill ha den. Printship hjälper er genom hela processen och gör på så sätt er vardag lite enklare.

Er Grafiska Garant

Saknar ni en grafisk profil hjälper Printship er att göra en i nära samarbete med er och utifrån era önskemål. Har ni redan en grafisk profil ser Printship till att den efterföljs, oavsett vad ni vill ha hjälp med eller vilken produkt ni vill ta fram. Er grafiska Controller Printship hjälper er att ta kontroll över kostnaderna för er grafiska produktion. De ger er regelbundna kostnadsuppföljningar och bidrar med råd om hur ni kan minska era kostnader.

– Printship är inte en vanlig leverantör. De är precis det ni vill att de skall vara. –

Back to top