Frågor? Ring oss på:

+46 (0)46 235 240

Beställningsprocessen

Hur beställer jag på Printship AB?

1. kund

Välj de produkter som du vill beställa genom att klicka på "Lägg till i kundvagnen" knappen. Detta läggs till i kundvagnen ditt val. Du kan använda detta val för att skicka din beställning till ändras när som helst, så att du kan ändra antalet produkter genom att klicka på rutan "Ta bort" för att ta bort markeringen eller avbryta orderprocessen. Genom att klicka på knappen "Till kassan" för att gå till nästa beställning steg.

2. kassan

Logga in om du redan har ett konto med din e-postadress och lösenord, annars vänligen registrera dig som ny kund. Dina data samlas in, behandlas och används i enlighet med regler om uppgiftsskydd (sekretesspolicy). All annan användning eller lämnas ut till tredje part. Är du redan registrerad, kan du nu välja leveransmetod. Genom att klicka på knappen "Nästa" för att gå till nästa beställning steg.

3. Kontrollera vilken faktureringsadress / Välj Betalning

Kontrollera nu din faktureringsadress och ange önskad betalning långt. Genom att klicka på knappen "Nästa" för att gå till nästa beställning steg.

4. Kontrollera leveransadress / select leverans

Kontrollera nu din leveransadress och ange önskad frakt. Genom att klicka på knappen "Nästa" för att gå till nästa beställning steg.

5. beställningsprocessen Fullständig / Villkor

Du kommer att få en överblick över din beställning: utvalda produkter, leverans- och faktureringsadress och kontaktuppgifter. Kontrollera att all information är korrekt och läsa villkoren noggrant. Du kan bara fortsätta med den ordning som Villkoren samtycke (markering) om. Genom att klicka på "Köp nu" du skickar din beställning till oss. Ange ett rättsligt bindande bud.

Back to top